Registrul de Stat
Denumirea comercială, forma preparativă, deținătorul omologării, numărul şi data înregistrării | Substanţa activă, conținutul ei | Norma de consum a produsului (l/ha, kg/ha) | Cultura |
Organismul nociv
|
Modul, perioada şi limitele de utilizare | Intervalul de pauză înainte de recoltare (Numărul maximal de tratamente) | Termenul de ieşire în cîmp pentru efectuarea lucrărilor manuale (mecanizate) | Categoria de pericol de toxicitate acută orală, om/albini | Notă | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Denumirea ştiinţifică | Denumirea populară | |||||||||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Nuc, alun |
Mycosphaerella spp. |
Pătări |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 95-53) | - (2-4) | 2 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Tomate, vinete (câmp deschis) |
Xanthomonas spp. Phytophthora infestans Alternaria solani Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Bacterioze Mana Alternarioza Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 15-89) | 10 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Tomate, vinete (spații protejate) |
Xanthomonas spp. Phytophthora infestans Alternaria solani Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Bacterioze Mana Alternarioza Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 15-89) | 3 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Broccoli, conopidă |
Peronospora spp. Alternaria spp. Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Mane Alternarioze Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 14-59) | 14 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Castraveți, cornișon, dovlecei (câmp deschis și spații protejate) |
Pseudoperonospora spp. Alternaria spp. Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Mane Alternarioze Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 10-89) | 3 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Pepene galben, pepene verde, dovleac |
Pseudoperonospora spp. Alternaria spp. Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Mane Alternarioze Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 10-89) | 7 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Ceapă, ceapă eșalotă, usturoi |
Alternaria spp. Peronospora spp., Phytophthora spp. Stemphylium spp. Colletotrichum spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Alternarioze Mane Stemfilioze Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 14-47) | 3 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Salate, spanac și plante similare (câmp deschis și spații protejate) |
Bremia spp. Alternaria spp. Sclerotinia spp. Marssonina spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Mane Alternarioze Specii de putregai alb Pătări Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 12-49) | 7 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Cartof |
Phytophthora infestans Alternaria solani Colletotrichum spp. Pseudomonas spp. |
Mana Alternarioza Antracnoze Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 15-85) | 14 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |
*BORDO MICRO „Industrias Quimicas Valles S.A. (IQV)”, Spania – 24-02-15-02-1531 15-02-2024 |
sulfat de cupru neutralizat cu hidroxid de calciu (Amestec de Bordeaux), 784 g/kg | 3,75-5,0 | Fasole, fasole păstăi, mazăre, mazăre păstăi, linte |
Colletotrichum spp. Peronospora spp. Uromyces spp. Septoria spp. Marssonina spp. Xanthomonas spp., Pseudomonas spp. |
Antracnoze Mane Rugini Septorioze Pătări Bacterioze |
Prin stropire în perioada de vegetație (BBCH 14-89) | 3 (3-6) | 1 (1) | IV/- |
Omologat prin recunoaștere - |